En proffsig fotograf i Skellefteå

Hej på er allihopa, idag ska vi prata om en fotograf i Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik. Som ni vet är jag jätteintresserad av IT och teknik och det är ju vad min blogg brukar handla om, och det gör den väl idag också på ett sätt, men med en lite mer snäv inriktning kanske. Fotografi har intresserat mig länge också, men det kan ju vara det tekniska bakom som fångat mig från början. Jag vill tipsa om en tjej, Ida Bygdéns Photography som är en riktigt duktig fotograf i Skellefteå, bland annat, men hon tar sig fram mellan de olika orterna så hon är inte låst på något sätt. Jag kom i kontakt med henne när jag ville lära mig lite mer om fotografi, men också för att veta mer om hennes kameror. Det är en mycket trevlig människa, Ida, och jag tror att hon kommer att komma långt med sitt fotograferande! Jag tycker inte att jag är särskilt duktig på att fotografera, jag tycker mest att det är roligt, men för min del spelar det ingen roll. Jag är en glad amatör och så får det vara helt enkelt. Inget att haka upp sig på!

Hoppas ni alla hängt med i läsningen och har ni frågor får ni gärna ställa dem i kommentarsfältet. Jag tycker det är så roligt att driva den här bloggen och jag hoppas att ni fortsätter att följa med i många år till! It och teknik är ju det som utvecklas mest, och det kommer jag att fortsätta skriva om!